Voor een prachtige meranti deur gaat u naar Venray Hout

Een meranti deur geeft uw woning of pand een prachtige entree. Venray Hout maakt uw voordeur volledig op maat en plaatst deze voor u in een bestaand of nieuw kozijn.

Vraag vrijblijvend een offerte op

 Over de meranti deuren

Meranti is een tropisch hardhout geïmporteerd uit Maleisië en Indonesië. Meranti deuren zijn stevig, duurzaam en uniek. We maken uw voordeur volgens uw eigen ontwerp of voorbeeld en kunnen deze zowel in een bestaand als nieuw kozijn plaatsen. Het deurbeslag, zoals de knop, kruk en/of brievenbus, kan door uzelf worden aangeleverd of bij ons worden uitgezocht. U kunt ook naar eigen wens uw glas kiezen. De deuren worden voorzien van een 3-puntsluiting PKV, gelagerde paumelles, tochtstrips, tochtborstel en kunnen door ons volledig in de grondverf gezet worden. De prijzen variëren afhankelijk van uw wensen en het model. We komen graag bij u langs om de door u gewenste deur op te meten en maken graag een vrijblijvende offerte.

Neem contact op voor meer informatie

Door Venray Hout geplaatste meranti deuren

De mogelijkheden met meranti deuren zijn erg divers. In onderstaande galerij vindt u daarom enkele voorbeelden van deuren die wij voor onze klanten hebben gemaakt en geplaatst.

Telefoon icoon

Bel 0478 - 58 32 06 voor een vrijblijvende offerte voor een meranti deur op maat

Contact opnemen